Rezervacija: +370 648 55538, Kapitoniškių km. 19, Kaišiadorių r.

RESTORANAS

Mūsų svarbiausia restorano mintis – ekologiškas maistas, kuris tiesiogiai tiekiamas iš Lietuvos ūkininkų rankų.

Mums svarbiausia kokybė ir komfortas jums. Atidžiai atrinkdami geriausius ir šviežiausius produktus pateiksime jums tokį maistą, kuris taps dar viena pliusu būnant gamtoje!

Ruošdami patiekalus mūsų restorane naudojame Sous-vide technologiją. Sous-vide (prancūzų kalba reiškia – vakume) technologija – nauja, tačiau sparčiai populiarėjanti maisto ruošimo metodika, paremta gaminimu vakume daug žemesnėje nei įprasta temperatūroje. Toks maisto ruošimo būdas vis plačiau naudojamas garsiausiuose pasaulio restoranuose.

Sous Vide – tai pažangiausios pasaulio virtuvės kryptis, žavinti viso pasaulio maisto mylėtojus ir profesionalus nuostabia tekstūra, išskirtiniu skoniu ir nuostabiais aromatais. Gaminat maistą šiuo būdu – kiekvienas kąsnis bus sveikas, minkštas  ir sultingas.

Pagrindiniai sous-vide technologijos ypatumai:

* Išlieka natūralus produkto skonis bei maistingosios medžiagos

* Gaminant nepakinta produkto spalva

* Produktas išlieka sultingas

Mūsų restorane gali įvykti ir jūsų renginys! Rengiame pobūvius, banketus, įvairaus tipo šventes, degustacines vakarienes.

Meniu
Pirmieji patiekalai
Krosnyje keptas lietuviškas varškės sūris su pomidorais ir bazilikais /Oven baked Lithuanian cheese with tomatoes and basil 3,50 Eur
Konjake brandintų ančiukų kepenėlių kremas su lėtai karamelizuotomis kriaušėmis ir lazdyno riešutų – kavos musu /Cognan matured duck liver cream with slowly caramelized pears and hazelnut – coffee mousse   2,90 Eur
50C temperatūroje ruoštos lašišos kapotinis su  pastarnokų blyneliais, ožkos pieno sūriu ir Granny Smith obuolių geliu /Salmon chopper baked in 50C temperature with parsnip pancakes, goat milk cheese and Granny Smith apple gel 5,50 Eur
Keptos tigrinės krevetės /Fried tiger prawns  6,30 Eur
Gruzdintos duonos lazdelės /Fried bread sticks  3 Eur
Silkės Matjes užkandis su svogūnų džemu /Herring Matjes with onion jam  4,30 Eur
Jautienos tartaras su kaparėliais ir trumų aliejumi /Beef tartar with caper and truffle oil  8,80 Eur
 Marinuotos alyvuogės su keptomis „Muscato“ vynuogėmis /Marinated olives with fried     „Muscato“ grapes  4,50 Eur

 

Sriubos
Kreminė pomidorų sriuba /Creamy tomato soup 4,50 Eur
Kreminė moliūgų sriuba su mascarpone ir kadagių druska /Creamy pumpkin soup with mascarpone cheese and juniper salt 4,50 Eur
Vėžių sriuba su traškiomis daržovėmis /Seafood soup with crispy vegetables 6,00 Eur
Antienos – baravykų sriuba /Duck and mushrooms soup 7,50 Eur

 

Salotos
Cezario salotos su kepta vištienos krūtinėle ir skrudinta šonine /Cezary salad with fried chicken breast and roasted bacon  4,90 Eur
Špinatų salotos su brie sūriu /Spinach salad with brie cheese 4,50 Eur

 

Karštieji patiekalai
Vištienos kumpeliai su baravykų – grikių blyneliais, pastarnokais, sojos pupelėmis, brandintais pomidorais ir špinatais /Chicken thighs with mushroom and buckweat pancakes, parsnips, soy beans, matured tomatoes and spinach 6,80 Eur
60C temperatūroje ruošta patarškos krūtinėlė su cukinijomis, pomidorais ir rudaisiais ryžiais /Guineafowl breast baked at 60C temperature with zucchini, tomatoes and brown rice         7,20 Eur
Anties krūtinėlė vyšnių-muskato padaže su salierų daugiaryžiu gardintu viskiu ir druskoje keptais burokėliais /Duck breast in cheery-muscat souce with celery risotto and beetroot fried in salt   12,80 Eur
Makaronai su pomidorais ir patarška /Pasta with tomatoes and guineafowl  4,00 Eur
 Brandintos Jautienos išpjovos kepsnys su karamelizuotu rozmarinų sviestu, gruzdintais                         topinambais ir salierų- moliūgų piure /Beef steak with caramelized rosemary butter, fried Jerusalem artichoke and celery-pumpkin puree 18,00 Eur
 Upėtakis su pankoliais, slyvomis, sūdytais imbierais, peletrūnų sviestu ir duonoje keptais grikiais /Trout with fennel, plum, salted ginger, tarragon butter and buckwheat fried in bread 5,80 Eur
85C temperatūroje kepti baklažanai su šviežiais kepintais špinatais ir brandintais pomidorais /Eggplants baked at 85 C temperature with freshly fried spinach and matured tomatoes 5,50 Eur
Daugiaryžis su žaliosiomis citrinomis ir brokoliais /Risotto with green lemons and broccoli 5,50 Eur
Avienos šonkauliai su kuskusu, artišokais ir traškiomis morkytėmis /Lamb ribs with couscous, artichokes and crispy carrots 20,00 Eur
Lašišos kepsnys su juodaisiais lęšiais ir keptais Granny Smith obuoliais /Salmon steak with black lentils and baked Granny Smith apples 10,40 Eur

 

 

 

Desertai
Liepų žiedų „Tiramisu“ /“Tiramisu” with Linden flowers 3,00 Eur
Naminiai sūrio pyrago skonio ledai /Homemade cheese cake flavor ice cream 3,00 Eur
Šokoladinis pyragas su „Merlot“ vyšniomis /Chocolate cake with “Merlot” cherries   4,00 Eur
80C temperatūroje lėtai virtas Creme Brulee /Creme Brulee slowly cooked at 80C 3,00 Eur