Rezervacija: +370 648 55538, Kapitoniškių km. 19, Kaišiadorių r.

RESTORANAS

Mūsų svarbiausia restorano mintis – ekologiškas maistas, kuris tiesiogiai tiekiamas iš Lietuvos ūkininkų rankų.

Mums svarbiausia kokybė ir komfortas jums. Atidžiai atrinkdami geriausius ir šviežiausius produktus pateiksime jums tokį maistą, kuris taps dar viena pliusu būnant gamtoje!

Ruošdami patiekalus mūsų restorane naudojame Sous-vide technologiją. Sous-vide (prancūzų kalba reiškia – vakume) technologija – nauja, tačiau sparčiai populiarėjanti maisto ruošimo metodika, paremta gaminimu vakume daug žemesnėje nei įprasta temperatūroje. Toks maisto ruošimo būdas vis plačiau naudojamas garsiausiuose pasaulio restoranuose.

Sous Vide – tai pažangiausios pasaulio virtuvės kryptis, žavinti viso pasaulio maisto mylėtojus ir profesionalus nuostabia tekstūra, išskirtiniu skoniu ir nuostabiais aromatais. Gaminat maistą šiuo būdu – kiekvienas kąsnis bus sveikas, minkštas  ir sultingas.

Pagrindiniai sous-vide technologijos ypatumai:

* Išlieka natūralus produkto skonis bei maistingosios medžiagos

* Gaminant nepakinta produkto spalva

* Produktas išlieka sultingas

Mūsų restorane gali įvykti ir jūsų renginys! Rengiame pobūvius, banketus, įvairaus tipo šventes, degustacines vakarienes.

Meniu
Šaltieji užkandžiai / Cold starters
Brie sūrio užkandis su vynuogėmis ir alyvuogėmis / Brie cheese with grapes and olives 5,80 Eur
Keptas Camembert sūris su medaus – riešutų glazūra, karštomis figomis ir prancūziškos duonos skrebučiais / Baked Camembert cheese with honey – nut glaze, hot figs and French bread croutons 8,90 Eur
Užkandis prie vyno / Brandintos juodosios alyvuogės, Brie sūris, Parmigiano-Reggiano sūris, vytintas kumpis, vynuogės, melionas, uogos / Snack with wine / Black olives, Brie cheese, Parmigianio – Reggiano cheese, dry-cured ham, grapes, melon, berries 8,70 Eur
Sūdytos lašišos tartaras su avokadais, druskoje keptais burokėliais ir prieskoninių žolelių padažu / Salted salmon tartar with avocado, beetroot and herb sauce  7,80 Eur
Keptos tigrinės krevetės / Fried tiger prawns  6,30 Eur
Silkės Matjes užkandis su svogūnų džemu / Herring Matjes with onion jam  4,30 Eur
Midijos baltojo vyno padaže su prancūziškos duonos skrebučiu / Mussels in white wine sauce with French bread toast  6,40 Eur
Jautienos tartaras su kaparėliais, trumų aliejumi / Beef tartar with caper, truffle oil  9,20 Eur
Lazdelės gruzdintos / Fried sticks  3,00 Eur

 

Sriubos / Soups
Gazpacho su arbūzu, avokadais, gervuogėmis ir degtine / Gazpacho with watermelon, avocado, blackberry and vodka 5,30 Eur
Trinti šaltibarščiai su putpelių kiaušiniais ir parisienne bulvytėmis / Cold beetroot soup with quail eggs and parisienne potatoes 3,70 Eur
Kreminė pomidorų sriuba / Creamy tomato soup 4,50 Eur
Kreminė moliūgų sriuba su mascarpone ir kadagių druska / Creamy pumpkin soup with mascarpone cheese and juniper salt 4,50 Eur
Vėžių sriuba su traškiomis daržovėmis / Seafood soup with crispy vegetables 6,50 Eur
Antienos – baravykų sriuba /Duck and mushrooms soup 7,50 Eur

 

Salotos / Salads
Žaliosios salotos su agurkais, raudonaisiais svogūnais, vyšniniais pomidorais, paprika, juodosiomis alyvuogėmis ir ridikėliais / Green salad with cucumbers, red onions, cherry tomatoes, paprika, black olives and radishes 4,40 Eur
Cezario salotos su kepta vištienos krūtinėle ir skrudinta šonine /Caesar salad with fried chicken breast and roasted bacon  4,90 Eur
Cezario salotos su keptomis krevetėmis / Caesar salad with fried shrimps 7,30 Eur
Parmos kumpio salotos su melionu, arbūzu, fetos sūriu ir figomis / Parma ham salad with melon, watermelon, feta cheese and figs 7,00 Eur
Lašišos salotos su avokadais, granatų sėklomis ir gervuogėmis / Salmon salad with avocado, pomegranate seeds and blackberry 10,80 Eur
Tuno salotos su vyšniniais pomidorais, juodosiomis alyvuogėmis, putpelių kiaušiniais ir raudonaisiais svogūnais / Tuna salad with cherry tomatoes, black olives, quail eggs and red onions 4,50 Eur

 

Karštieji patiekalai / Main courses
Pastos / Pasta
Pappardelle makaronai su pomidorais ir patarška / pasta pappardelle with tomatoes and guinefowl 8,00 Eur
Pilno grūdo penne rigate makaronai su vištienos krūtinėle, brokoliais ir špinatais / Whole grain pasta penne rigate with chicken breast, broccoli and spinach 6,80 Eur
Fideuà vermišeliai virti jūros gėrybių sultinyje su krevetėmis ir alioli padažu / Fideuà pasta cooked in seafood broth with shrimps and alioli sauce 7,50 Eur
Fideuà vermišeliai virti vištienos sultinyje su vištiena ir alioli padažu / Fideuà pasta cooked ir seafood broth with shrimps and agli-olive sauce 6,80 Eur
Vegetariški patiekalai / Vegetarian dishes
Brandintas pomidoras, įdarytas brokoliais ir fetos sūriu su pesto padažu ir juodųjų alyvuogių bei saulėje džiovintų pomidorų tapenade / Matured tomato stuffed with broccoli and feta cheese with pesto sauce and black olives and sun-dried tomato tapenade 6,80 Eur
Pappardelle makaronai su naminiu pomidorų arba pesto padažu / Pasta pappardelle with homemade tomato or pesto sauce 6,90 Eur / 7,30 Eur
85C temperatūroje kepti baklažanai su šviežiais kepintais špinatais ir brandintais pomidorais /Eggplants baked at 85 C temperature with freshly fried spinach and matured tomatoes 6,50 Eur
Žuvų patiekalai / Fish dishes
Lašišos kepsnys su juodaisiais lęšiais ir keptais Granny Smith obuoliais /Salmon steak with black lentils and baked Granny Smith apples 10,40 Eur
Afrikinis šamas su dižono garstyčių padažu, keptais burokėliais ir bulvių gratinu / African catfish with dijon mustard sauce, baked beetroot and potato gratin 8,90 Eur
Mėsos patiekalai / Meat dishes
Vištienos kumpeliai su baravykų – grikių blyneliais, pastarnokais, sojos pupelėmis, brandintais pomidorais ir špinatais /Chicken thighs with mushroom and buckweat pancakes, parsnips, soy beans, matured tomatoes and spinach 6,80 Eur
60C temperatūroje ruošta patarškos krūtinėlė su cukinijomis, pomidorais ir rudaisiais ryžiais /Guineafowl breast baked at 60C temperature with zucchini, tomatoes and brown rice    11,60 Eur
Anties krūtinėlė vyšnių-muskato padaže su salierų daugiaryžiu gardintu viskiu ir druskoje keptais burokėliais /Duck breast in cheery-muscat souce with celery risotto and beetroot fried in salt   12,80 Eur
Jautienos nugarinės steikas su brandintais vyšniniais pomidorais, grilyje keptomis cukinijomis, gruzdintais pievagrybiais, parisienne bulvytėmis ir aromatinių žolelių aliejumi / Beef steak with matured cherry tomatoes, grilled zucchini, fried champignons, parisienne potatoes and aromatic herb oil 14,90 Eur
Brandintas jautienos išpjovos steikas viskio padaže su bulvių gratinu, traškiomis morkytėmis, špinatais ir granatų sėklomis / Beef steak in whiskey sauce with potato gratin, crispy carrots, spinach and pomegranate seeds 22,50 Eur
Avienos šonkauliai su kuskusu, artišokais ir traškiomis morkytėmis /Lamb ribs with couscous, artichokes and crispy carrots 20,80 Eur

Patiekalai ruošti ant lavos akmenų / Dishes prepared on lava stones

(Tiekiama tik lauke / Served only outdoors)

Lašiša su žaliomis salotomis, dviejų skonių padažais ir bulve, kepta folijoje su tatziki padažu / Salmon with green salad, two-flavored sauces and potato, fried in foil, with tatziki sauce 16,50 Eur

Krevečių iešmeliai su žaliomis salotomis, dviejų skonių padažais ir bulve, kepta folijoje, su tatziki padažu Shrimps with green salad, two-flavored sauces and potato, fried in foil, with tatziki sauce

14,80 Eur

Jautienos žlėgtainis su žaliomis salotomis, dviejų skonių padažais ir bulve, kepta folijoje su tatziki padažu Beef steak with green salad, two-flavored sauces and potato, fried in foil, with tatziki sauce

23,50 Eur

Jautienos nugarinės steikas chimichurri žolelių apvalkale su žaliomis salotomis, dviejų skonių padažais ir bulve, kepta folijoje su tatziki padažu Beef steak in chimichurri herb wrap with green salad, two-flavored sauces and potato, fried in foil, with tatziki sauce

16,90 Eur

 

 

 

Desertai

Gervuogių tiramisu su bazilikais Tiramisu with blackberries and basil

4,00 Eur

Naminis mangų šerbetas su melionų gazpacho /Homemade mango sherbet with melon gazpacho

4,60 Eur

Desertas coronel su citrininiais ledais, mėtų sirupu ir degtine Dessert coronel with lemon ice cream, mint syrup and vodka

4,00 Eur

Baileys likerio desertas su ledais, plakta grietinėle, šokoladu ir lazdyno riešutais Baileys liqueur dessert with ice cream, whipped cream, chocolate and hazelnuts

4,90 Eur

Naminiai sūrio pyrago skonio ledai Homemade cheese cake flavor ice cream

3,00 Eur
Šokoladinis pyragas su „Merlot“ vyšniomis / Chocolate cake with “Merlot” cherries 4,00 Eur

80C temperatūroje lėtai virtas Creme Brulee / Creme Brulee slowly cooked at 80C

3,00 Eur

Ledai vaniliniai su sirupu Vanilla ice cream with syrup

3,00 Eur